Monday, May 04, 2009

En härlig helg

Helgen som var blev så solig och skön som vi hoppats på. På fredagen åkte vi till Emmas föräldrars stuga, där blev det till att slappa på hög nivå. Grillen var självklart också på plats. Ella va med och busade och badade och va allmänt lycklig. Emma, Fredrik och Micke tog årets första dopp, mycket imponerande. På lördagen va det ännu värmare så det blev till att sola och njuta även då. På eftermiddagen åkte vi hem till stan igen och jag och Micke hade lite myskväll.

På söndagen åkte jag, mamma och Nina till Hultsfred för att ställa ut Kitos och tävla med Ella och Ville i agility. Det va en inofficiell agilitytävling, som så många andra gånger bygger de rätt kluriga banor på dessa lite mindre tävlingar. Första banan va riktigt svår men Ella klarade det fint, lite oväntat strul i slalomet bara. Ville han råkade diska sig men körde klart banan på ett bra sätt. Ella kom tvåa i denna klassen då alla andra fick betydligt fler fel. Den andra klassen va även den en kringelikrok bana, Ella skötte sig utmärkt med snabbaste tiden av alla men med fem retliga fel, hon kom på en tredje plats. Ville va duktig men Nina hon snurrade till det så de blev lite galet.

Kitos som va på sin andra utställnig gjorde lika bra ifrån sig som förra helgen. Hon blev bäst i sin ras och gick vidare till Best in Show för valpar. Där kom hon lite oväntat på en hedrande andra plats med mycket bra kritik.

Här kommer lite bilder från helgen i Emmas stuga och på tävlingen i Hultsfred.

No comments: