Saturday, November 10, 2007

Hubertusfest- 2007

Förra lördagen, alltså Hallowen, var det dags för klubbens årliga Hubertusfest. Detta brukar ske någonstans ute i skogarna där det finns en ledig lokal, så även detta år. Festen hölls i Månsarps fotbollsklubb klubbstuga, alltså en bit från staden. Eftersom Hillevi stod för underhållningen åkte hon dit redan på förmiddagen. Jag och Micke kände oss lite snåla så vi hoppade över middagen och gjorde egen hemma hos mamma och pappa. Sen runt åtta snåret åkte vi till festen för att komma alldeles lagom till de omtalade uppträdanden. VIP-platserna var redan ordnade så det var bara att sätta sig längst fram i soffan och börja smutta på alkoholen. Micke som börjat dricka någon timme innan kände efter första uppträdandet att han hade alldeles för lite alkohol i kroppen, han svettades och höll på att svimma då han tyckte det va så pinsamt. Men efter nationalsången släppte den pinsamma stämningen och underhållningen höjdes till förstaklass. I cirka en timme satt vi och skrattade så tårarna sprutade, och mjölksyran värkte i kinderna. Hillevi som var “programledare” skötte sig utmärkt och de andra var skitbra.
Efter denna urladdning fortsatte vi i festen, vi som kom sent kände oss lite utanför så vi festade i källan i stället. Efter bara en halvtimmes hävande bar det iväg mot staden. Jocke som var nykter körde oss in, enda problemet var att vi var sju personer. Detta löste sig dock utmärkt då Micke och Patrik redan bestämt sig för att ligga skeden i bagaget. Så jag, Hillevi, Sara och Camilla satt så skönt i bilen och lyssnade på musik och drack. Väl framme fick vi börja med en kisspaus för att sen gå mot Centrum, ja ni hörde rätt, Jag och Micke är ju som ni vet 24 år snart 25 men de andra småbarnen är bara 19. Jag har inte satt min fot där på säkert fyra år. Men på något sätt kändes det rätt kul att gå dit igen, skönt att se något annan än Twin. Inne på Centrum kände jag knappt igen en enda människa, men vi hade ändå skit kul. Vi dansade och drack och bara lamade oss. Självklart fick man en hel del flashbacks, för jäkla va kul man har haft på Centrum eller Absolut som det hette ett tag. I vilket fall som helst så var det jäkligt kul att gå ut med syster Hillevi, första gången som vi varit på krogen tillsammans. Så det är helt klart värt att gå till Centrum igen bara för att kunna gå ut med det här härliga gänget.

2 comments:

Therese said...

Det är faktiskt inte sååå länge sen vi var på Centrum! Sist vi var där (1.5-2 år sen?) så var Micke oxå med, så det så ;) Vi kanske skulle börja hänga på 18-årsställena istället? :P

Emelie said...

Haha, ja just det vi har ju varit där en gång. Varför va vi det? Måste varit något speciellt?
Men visst jag går gärna dit igen, men det krävs en hel del dricka först...;)!