Saturday, November 22, 2008

Ett sorgligt avsked!


För två dagar sedan lämnade Korint sitt hem som hon haft de senaste två åren. Det är hos oss hon lärt sig allt vad livet innebär. Nu bar det av ut i stora världen med nya krav och människor. Korint har ju varit min familjs lilla bebis och vi har alla fallit för hennes starka personligthet och charm. Hon har under de här två åren mestadels varit snäll och positiv men självklart har hon under åren testat mig som ryttare men också resten av familjemedlemmarna. Mest har vi skrattat åt henne när hon försökt att skrämma oss, hennes bus har aldrig varit i närheten av vad våra tidigare vildhästar hittat på. Sen ska man ju inte glömma att det är alltid lättare att skratta åt en ponny än när de ligger runt 1, 65 i manken. Det har varit kul att utbilda henne och se de första framstegen i hennes liv, för när man inte kan något från början så är det de små stegen som känns så roliga. Korint är en donna som gillar att visa upp sig, hon vet att hon är en snygging. När vi varit i väg och tränat eller de få gånger vi hann tävla så har hon fått de flestas uppmärksamhet och det gillar hon.


Nu ska vi bara hålla tummarna för att hon snart kommer att känna sig till rätta i sitt nya hem och lär känna människorna runt i kring henne. Jag tror eller jag vet att hon kommit till ett bra hem, så med lite tid kommer det att bli jättebra. Men som sagt det är en tuff liten dam som säkerligen kommer testa om det finns något hon kan komma på för att skrämmas men förhoppningsvis kommer hennes nya familj också bara att skratta åt henne.


Vi saknar henne massvis men det känns skönt att hon kommit till en tjej med rätt ålder som kan starta och få upp henne i klasserna, för kapaciteten finns där. Puss på dig lilla Pyret.

No comments: