Friday, August 26, 2011

Världens bästa hund!

Kunde inte låta bli att lägga in en bild på min underbara, helt fantastiska älsklings hund. Hon är så himla bra på de flesta sätt (om man bortser från hennes vaktsida), en bästa vän, en flock och familjemedlem och min trogna tävlingskompis.
Denna helgen ska vi bara mysa tillsammans, inga tidiga morgnar, inget packande av tävlingsväska och inget stress. Denna helgen ska vi bara njuta av att vara helt lediga. Vi ska jogga, träna lite agility, sola och bara ha kul. Även om man alltid är sugen på tävling så är det himla fint med en helg tillsammans utan krav och nerver. På lördag ska hon dock mysa med Micke för då ska jag till Eksjö och festival :), det är ju The Arks sista spelning och då måste man ju självklart vara på plats (är ju ett gammalt troget fan). Ska spola tiden tillbaka cirka 10 år och njuta av stämningen...även om livet för tillfället ser ut på ett helt annat sätt :).
Ikväll åker jag och Ella hem till skogen, ska nog starta helgen med en joggingrunda med Jack Russelligan...kan nog inte bli bättre :).


2 comments:

Ulrika-Atlas said...

Kan bara hålla med =) Ibland slår det över en extra mycket vilken fantastisk hund man har.

Hoppas att ni haft en bra helg =)

Kram

Emelie said...

Ja visst är det så. Ibland är man trött på dom, men det är ju bara minuter. I det stora hela är ju det ingenting om man jämför med alla timmar och dagar man bara älskar dom.

KRAM